• Nederlands
  • English

Seniorenreizen

Seniorenreizen van Schip Josefien: natuurlijk nautisch genieten!Ervaar de bijzondere en comfortabele seniorenreizen van Schip Josefien! Ontdek het prachtige Nederland vanaf het water en overnacht telkens in een andere plaats. Meevarend met de Josefien, op de fiets of al wandelend, u zult genieten van een unieke reis! 

Laat u heerlijk verwennen door het fantastische biologische eten dat elke dag vers voor u wordt bereid. Geniet van bedrijvigheid in havens met z'n authentieke visserijschepen, de jachten en imposante zeilschepen. Bezoek musea of geniet van de watersport die u al varend onderweg ruimschoots tegenkomt. 

 

Senioren reizen graag met Schip Josefien!Wat valt er nog meer te genieten?

Ervaar de eilanden met z'n pittoreske en gezellige dorpjes. Bezoek een vuurtoren of fiets of wandel langs het strand. Wie weet ziet u daar een paar vliegerende kinderen....

Geniet van de prachtige duinen en het mooie uitzicht over het Wad. Pik een gezellig terrasje in één van de vele plaatsen die u tijdens uw seniorenreis tegen komt. Doe mee aan workshops die voor u georganiseerd worden of doe mee aan de avond- en stadswandelingen die u aangeboden worden tijdens deze unieke ouderenreizen. 

 

Voel de natuur tot in je vezels 

U ziet de natuur op z'n best, vanaf een heel andere kant dan bijv. met een auto. Op de fiets, te voet of door de schitterende vaarroutes, u zult zien dat u nóg meer van alles om u heen geniet! U ervaart bijv. de geur van het zilte water, voelt de zeewind in uw haren, u ziet de vogels die bij dit gebied horen en hoort hun geluiden. U geniet van de indrukwekkende zandplaten. En misschien spot u zelfs wel zeehonden..... 

 

Onze gasten zeggen: 

Miranda en Corry over Schip Josefien

Geniet van de schitterende en unieke reizen en de voortreffelijke biologische diners met uitzicht op het water

 

Alles onder controle

En u bepaalt helemaal zélf wat u wel of niet wilt doen tijdens deze senioren reizen! Lekker genieten van het varen, de prachtige natuur, de mooie plaatsen die aangedaan worden en ontspannen uitrusten? Helemaal prima. Toch ook graag de fietsen benutten en/of de wandelroutes uitproberen? Het kan allemaal. Heel véél ondernemen, of juist lekker rustig aan? Het is geheel aan u. 

Comfortabele en bijzondere ouderenreizen met Schip Josefien!

 

Wat u mag verwachten

Josefien is een zeer comfortabel schip, voorzien van alle gemakken die u nodig heeft. En dat is toch erg belangrijk voor u als senioren om het reizen zo plezierig mogelijk te maken! Heerlijke zachte handdoeken etc., alles is erg netjes en schoon, heerlijke bedden, er is een gezellige salon met spelletjes, genoeg te lezen, lekkere koffie en thee enz.  Jaap en Esther, de bemanning van Schip Josefien, doen er alles aan om het u helemaal naar de zin te maken. 

Josefien staat voor héél persoonlijk, comfortabel, duurzaam en geweldig lekker eten. Kortom, super goed verzorgd, het zal u aan niets ontbreken. En je voelt je meteen thuis. Dus dát u gaat genieten dat staat vast. Ontdek door onze pareltjes van seniorenreizen Nederland en haar prachtige natuur, steden en dorpen!
 

Onze gasten zeggen:

Marcel & Simone: "zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!"

Seniorenreizen en ouderenreizen

Guest talk:

Guestreviews Ship Josefien what our guests say

Josefien is:

  1. Delicious food
  2. Comfortable stay
  3. Relaxing environment
  4. Beautiful nature
  5. Biological & Sustainable
  6. Warm host and hostess
  7. Unique experience

Ship Josefien

Jaap van der List
Esther Weekamp
+31 (0)6 1084 3022 Call Crew Ship Josefien the Netherlands Zwolle
 
Ship Josefien
Tolgaarderstraat 70
8043 CJ  Zwolle
 
CoC: 08053010
VAT: 1623 43 759 LO1-BO1
IBAN: NL96 RABO 0322.3822.89

Ship ahoy

Ship Josefien
MMSI 244730771

Find actual location of Ship Josefien the Netherlands Zwolle

Click here for a large map