• Nederlands
 • English

Groepsaccommodatie Overijssel

Zoekt u een groepsaccommodatie in Overijssel (of ergens anders), dan hebt u iets unieks gevonden in Hotelschip Josefien. De Josefien kan overdag met 75 gasten varen en biedt overnachtingplaats aan 22 personen. Charter  de Josefien voor uw groep en u bent verzekerd van een geweldige ervaring die nooit meer vergeten zal worden!

 

 

Unieke groepsaccommodatie Overijssel

De groepsaccommodatie in Overijssel (of elders) die u zoekt moet natuurlijk wél een comfortabel onderkomen bieden. U wilt misschien een gezellig familieweekend of bijzonder bedrijfsuitje organiseren, maar als e.e.a. niet comfortabel is, dan wordt het direct een stuk minder aangenaam. Met Schip Josefien geniet u van een groepsaccommodatie uit duizenden. Niks standaards, maar wél comfortabel. Het zal u aan niets ontbreken!
Unieke groepsaccommodatie voor overnachting groepen - Schip Josefien

Overnachten voor groepen is nl. précies waar de Josefien goed in is. Overdag heerlijk genieten aan dek, van de sfeer, van de vogels, van de mensen om u heen. Genieten van de typische geur van het water, de drukte van een haven of misschien bij een vaartocht van bijv. het mooie Wad. Probeer de comfortabele bedden, en ontdek uw eigen douche en wc.  In de gezellige salon kunt u koffie, thee en frisdrank vinden, leesvoer, spelletjes etc.

 

Uw wensen op maat

U kunt zelf de catering regelen. Of wij verzorgen de catering volledig conform uw wensen. Het schip kan op een door u gewenste plaats en locatie blijven liggen, dat kan in Overijssel zijn, maar ook elders als dat uw voorkeur heeft.

En u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een vaartocht te maken, te gaan fietsen of een stadswandeling te maken. Nederland heeft heel veel moois te bieden en op deze manier bekijk je dat eens van een andere kant. Samen met uw groep overnachten en vertoeven aan boord van een bijzonder schip! De Josefien past zich naar uw wensen aan. Uniek binnen alle groepsaccommodaties Overijssel!

Eén van onze suggesties: ontdek Zwolle, Kampen en/of Giethoorn met uw groep. En geniet van heerlijk eten: uw gastvrouw & 'chef'kok Esther staat bekend om haar verrukkelijke kookkunsten! En dat alles voornamelijk biologisch, fairtrade en streekgebonden. Verwennerij ten top!

 

Bijzondere groepsaccommodaties

Er zijn veel manieren en mogelijkheden om te genieten van Schip Josefien als bijzondere groepsaccommodatie Overijssel. Charter Schip Josefien bijvoorbeeld:

 • als groepsaccommodatie; overnachten en/of varen met bijv. de familie of vrienden
 • voor een comfortabele slaapplek, daar waar uw feest, bijeenkomst of receptie is
 • voor werknemers die een comfortabele slaapplaats op locatie nodig hebben
 • omdat je je bruiloft aan boord viert en er meteen ook feestruimte is en geslapen kan worden
 • voor vergaderingen die een informele sfeer en rustige omgeving nodig hebben
 • voor het vieren van uw lustrumfeest met hapje, drankje én eventueel groepsovernachting

 

Wilt u Schip Josefien speciaal voor uw gelegenheid als bijzondere groepsaccommodatie charteren? Neem nu gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.
U bent van harte welkom aan boord. We doen er alles aan om er úw geslaagde ervaring van te maken!

Bijzondere groepsaccommodatie Overijssel. Een unieke en geweldige ervaring!

 

Gastervaringen:

Klantervaringen reviews en recensies Schip Josefien

Josefien is:

 1. Heerlijk eten
 2. Comfortabel verblijf
 3. Ontspannen omgeving
 4. Prachtige natuur
 5. Biologisch & Duurzaam
 6. Hartelijke gastheer/-vrouw
 7. Unieke ervaring

Schip Josefien

Jaap van der List
Esther Weekamp
+31 (0)6 1084 3022 Telefoonnummer Schip Josefien Zwolle
 
Schip Josefien
Tolgaarderstraat 70
8043 CJ  Zwolle
 
KvK: 08053010
BTW: 1623 43 759 LO1-BO1
IBAN: NL96 RABO 0322.3822.89

Schip in zicht

Schip Josefien
MMSI 244730771

 Locatie Schip Josefien Zwolle

Klik hier voor grote kaart