• Nederlands
 • English

Lang Hanzestedenweekend 2020

Weekendje weg Lang Hanzesteden weekend Varen, fietsen, 4 mooie Hanzesteden en Giethoorn bezoeken? Welkom aan boord van schip Josefien voor een 'Lang Hanzesteden-weekend'.

Bezoek mooie Hanzesteden en geniet van verrukkelijk streekgebonden eten. Josefien vaart van Zwolle naar Kampen, Giethoorn en via Hasselt naar Zwolle. U kunt fietstochten maken van Zwolle naar Kampen via Hattem en Elburg. Van Kampen, met een bezoek aan het Nationaal Park de Weerribben/Wieden naar Giethoorn. Tot slot een prachtige tocht van Giethoorn via Hasselt naar Zwolle.
Wilt u de route wandelen of meevaren in plaats van fietsen dan kan dat natuurlijk ook! U kunt uw eigen fiets meenemen of een fiets van Josefien gebruiken.
 
 
Heerlijk relaxt zo'n Hanzesteden-weekend met Schip Josefien!

 

Reisbeschrijving

Op vrijdagochtend wordt u ontvangen aan boord van Josefien in het mooie Zwolle. U checkt in en maakt kennis met de andere gasten. Tijdens de vroege lunch vaart u door de sluis en daarna stapt u op de fiets voor een bezoek aan de prachtige Hanzesteden Hattem en/of Elburg met als einddoel Kampen. In Kampen ligt Josefien aan de IJsselkade. U dineert hier aan boord en u blijft hier overnachten. Zaterdag vaart u mee naar de Ramspol waarna u met de fiets naar Unesco Werelderfgoed Schokland fietst en vervolgens door naar Giethoorn. U geniet van de prachtige omgeving en het natuurschoon. U heeft volop de mogelijkheid het mooie Giethoorn en het Nationaal Park Weerribben/Wieden te bezoeken. U dineert aan boord. Zondag na het ontbijt vaart u mee of stapt u weer op de fiets voor een mooie fietstocht via Zwartsluis en Hasselt,  langs het Zwarte Water, naar Zwolle.

   

  Dagprogramma

  • Vrijdagochtend 11:00 aan boord van schip Josefien in Zwolle. Inchecken, koffie en vroege lunch. Meevaren door de sluis en dan een mooie fietstocht naar Hanzesteden Hattem, Elburg en Kampen. Overnachten in Kampen
  • Zaterdag: na het ontbijt vaart u mee en wordt u afgezet bij de Ramspolbrug en maakt u een mooie fietstocht naar Unesco Werelderfgoed Schokland en het Nationaal Park de Weerribben/Wieden. Overnachten in prachtig Giethoorn
  • Zondag: starten met een heerlijk scheepsontbijt, daarna op de fiets vanuit Giethoorn langs Zwartsluis of Hasselt naar thuishaven Zwolle
  • Optioneel extra te boeken: aankomst donderdagavond; welkomstdrankje aan boord van Schip Josefien in Zwolle met natuurlijk een lekker ontbijt op vrijdagochtend. Wat een relaxed begin van een lang weekend weg: geen gehaast op vrijdagochtend!

   

  Onze gasten zeggen:

  Ervaring Fiets- vaarvakantie Lang Hanzesteden weekend er op uit

  Fietsen en varen in Nederland langs de Hanzesteden

  weekendje weg Hanzesteden er-op-uit fietsvaarvakanties Nederland Josefien

   

  Inbegrepen

  • 2 overnachtingen in comfortabele 2 persoonskamer met toilet en douche
  • Opgemaakt bed, handdoeken, shampoo, handzeep en föhn
  • Gebruik versnellingsfietsen Josefien. U bent natuurlijk vrij om uw eigen fiets mee te nemen
  • Gedetailleerde beschrijvingen van de fietsroutes
  • Vaartochten met schip Josefien
  • 2 maal ontbijt
  • 3 maal lunch (pakket)
  • 2 maal 3- gangen diner
  • Koffie en thee aan boord

   

  Vragen of andere wensen? 

  Mocht u graag dit prachtige weekend-weg willen boeken en hebt u daar nog vragen over? Of wilt u dit weekend misschien met een eigen groep beleven? Of spelen er nog andere vragen? Bespreek het gewoon met ons. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

   

  Gastervaringen:

  Klantervaringen reviews en recensies Schip Josefien

  Josefien is:

  1. Heerlijk eten
  2. Comfortabel verblijf
  3. Ontspannen omgeving
  4. Prachtige natuur
  5. Biologisch & Duurzaam
  6. Hartelijke gastheer/-vrouw
  7. Unieke ervaring

  Schip Josefien

  Jaap van der List
  Esther Weekamp
  +31 (0)6 1084 3022 Telefoonnummer Schip Josefien Zwolle
   
  Schip Josefien
  Tolgaarderstraat 70
  8043 CJ  Zwolle
   
  KvK: 08053010
  BTW: 1623 43 759 LO1-BO1
  IBAN: NL96 RABO 0322.3822.89

  Schip in zicht

  Schip Josefien
  MMSI 244730771

   Locatie Schip Josefien Zwolle

  Klik hier voor grote kaart