Schip Josefien is te boeken voor groepen van maximaal 22 personen. We kunnen samen met u een gewenste route samenstellen door heel Nederland. Ook de afvaarthaven en de duur van de reis kunt u zelf bepalen. We bekijken graag samen met u uw wensen en de mogelijkheden, om uw ideale reis te realiseren.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

Hieronder vindt u voorbeeldreizen om u een idee te geven wat er mogelijk is.

Tulpentour

De imponerende hoofdstad Amsterdam, de historische steden Haarlem, Leiden, Gouda en het moderne Rotterdam.
De unieke Amsterdamse grachten, de kleurrijke pracht van de Hollandse tulpenvelden, de molens, de typische Hollandse klompen en niet te vergeten de heerlijke Nederlandse kaas. U krijgt de kans om Rotterdam, de grootste zeehaven  van Europa, te bekijken. Of u bezoekt de prachtige musea en/of het grootste en meest luxe kasteel van Nederland.
Een bezoek aan de Keukenhof in Lisse mag natuurlijk niet ontbreken in uw Tulpentour Holland. Daarnaast is de unieke fietstocht door de Hollandse tulpenvelden een ervaring die u nooit zal vergeten. Op uw fiets ontdekt u de Zaanse Schans en de Kinderdijk. Deze laatste staat op de Wereld Erfgoedlijst van Unesco vanwege het unieke gebied én natuurlijk de molens. Kortom op de fiets ervaart u Nederland op z’n best!

Aan boord van Schip Josefien maakt u kennis  met de moderne Nederlandse keuken en eet u voornamelijk biologisch, fairtrade en heerlijk streekgebonden eten.

Hanzestedenroute langs de IJssel

De IJssel is een van de mooiste rivieren van Nederland en brengt u langs vele historische Hanzesteden en pittoreske en gezellige dorpjes. Josefien kan aanmeren in plaatsen en steden als: Zutphen, Deventer, Kampen en Zwolle.

Zuiderzeeroute

Langs de voormalige Zuiderzee (nu het IJsselmeer en Markenmeer) zijn vele pittoreske dorpen en steden te vinden. Ooit lagen zij aan zee, nu beschermd achter dijken aan het zoete water van het IJsselmeer. Deze plaatsen bevatten nog altijd sporen van een rijke historie en zijn met elkaar verbonden met prachtige fietsroutes. We kunnen een route voor u samenstellen langs havenplaatsen als: Enkhuizen, Medemblik, Stavoren, Makkum, Lemmer, Urk Hoorn, Volendam, Lelystad, Marken en Muiden.

Foto-impressie

Josefien is:

  • Unieke ervaring

  • Comfortabel verblijf

  • Ongedwongen & gezellig (max. 22 pers.)

  • Prachtige natuur

  • Biologisch & Duurzaam

  • Hartelijke gastheer/-vrouw

  • Heerlijk eten

Ship in sight

Ship Josefien
MMSI 244730771
Click here for a large map